Welkom op mijn website Better Life, fijn dat je geïnteresseerd bent en wilt kijken of de producten van Herbalife Nutrition ook voor jou iets kunnen betekenen.

In de afgelopen jaren heb ik tientallen mensen mogen helpen om zich weer beter in hun lijf te voelen. En dat zijn heel verschillende mensen geweest: mensen die zich moe en futloos voelden, stellen die wilden gaan trouwen en nog even strak in het pak wilden, mensen die 8 a 10 kilo wilden aankomen, duurlopers die hun tijd wilden verbeteren, moeders die na hun zwangerschap weer in shape wilden komen (en ook vaak meer energie wilden hebben), managers die graag hun buikje weg wilden, vrouwen en mannen die sowieso een hoop wilden afslanken, mensen die graag zeker willen weten dat ze alle voedingsstoffen binnen krijgen.

Kortom: er is heel veel mogelijk.

Misschien ken je Herbalife al en weet je precies wat je wilt hebben. Klik dan hier om naar mijn webwinkel te gaan en neem eventueel via mijn webwinkel contact met mij op als je nog vragen hebt.

Ken je Herbalife nog niet, dan is mijn advies om allereerst een proefpakket* aan te vragen. Ik neem dan binnen 1 a 2 werkdagen contact met je op om er verder over door te praten en kun je het voor jezelf testen.

In onderstaand filmpje een korte impressie van 1 van de belangrijkste producten:

Ja, ik wil graag het Proefpakket uittesten:
Wat wilt u graag verbeteren? / Opgeven voor:

* vraag naar de probeerprijs

van Ostadelaan 312, 1816 JJ Alkmaar

KvK: 52486214

© 2018 by Better Life Int. created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now