Ontdek zelf waarom miljoenen mensen wereldwijd enthousiast zijn over Herbalife!

Welkom op mijn website Better Life, fijn dat je geïnteresseerd bent en wilt kijken of de producten van Herbalife Nutrition ook voor jou iets kunnen betekenen.

Heel veel mensen denken dat Herbalife alleen iets is om mee af te slanken. Herbalife is echter veel meer!

Herbalife is hoogwaardige voeding, in combinatie met Chinese kruidenleer!

Met deze voeding, in combinatie met de andere producten, kun je verschillende programma's volgen. De bekendste is natuurlijk het afslankprogramma, maar je kunt er bijvoorbeeld ook mee aankomen, een programma voor meer energie, en er is inmiddels ook een uitgebreid programma voor sporters.

Eigenlijk is Herbalife er voor iedereen, want iedereen kan deze optimale voeding uitstekend gebruiken als Ideaal Ontbijt!

En.... het past natuurlijk helemaal in deze tijd waarin er een tendens is om steeds meer vegan te eten! Herbalife past daar uitstekend in!

Een leuke manier om kennis te maken met Herbalife is door het voor jezelf eens uit te proberen met het Proefpakket. Eigenlijk een soort Kennismakingspakket eigenlijk :).  Met het Proefpakket kan je tegen lage kosten het voor jezelf 6 dagen uitproberen.

 

Woon je in de regio IJmond - Alkmaar dan krijg je van mij als extra service ook een gratis Fitcheck bij. (door de ontwikkelingen rond het Corona-virus tijdelijk niet mogelijk) Woon je verder weg? No problem: dan hebben we via beeldbellen ook persoonlijk contact. Want.... persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Lijkt het je wat? Stuur dan onderstaand formulier in en neem ik binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op voor een afspraak voor het Proef / kennismakingspakket en de Fitcheck. 

Door de ontwikkelingen met het Corona-virus pakken we het iets anders aan: alle contacten  gaan via (video)bellen en digitaal! Dat hoeft uiteraard geen belemmering te zijn om uw doelen te bereiken!

In onderstaand filmpje alvast een korte impressie:

Ja, ik wil graag kennismaken
d.m.v. het Proefpakket:
Wat wilt u graag verbeteren?

Wupperstraat 4,

1966 XL Heemskerk

Noord-Holland

Nederland

KvK: 52486214

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

© 2018 by Better Life Int. created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now